Mini Maatjes Ponykamp

In de vakanties organiseert Rilana`s Evenementen veel plezier met pony´s voor echte ponygekken!
In de zomer hebben we weer onze Mini Maatjes Ponykamp zonder slapen.
Geschikt voor kinderen van 6 jaar tot ongeveer 10 a 12 jaar.
En ook voor kinderen die niet kunnen rijden
Heel de dag staat in het teken van pony's, je gaat zoveel doen met de mini maatjes! Wat dacht je van pony´s poetsen, ponyrijden, spelletjes met en zonder pony´s, zwemmen, buitenrit, speurtocht, knutselen, pony´s pimpen, theorieles, pony´s wassen, ponyvoetbal, voltige horseboarden enz... Elke mini maatjes kampen kunnen verschillend zijn, ik pas de kampen aan aan de kinderen.
Sommige onderdelen kunnen alleen doorgaan als het niveau van de kinderen het toelaat. Ervaring is niet nodig voor het kamp.

Praktische informatie

3 daagse ponykamp
Zondag starten we om 14:30 u tot 20:00 u.
Maandag starten we om 10:30 u tot 16:00 u.
Dinsdag starten we om 10:30 u tot 16:00 u.
( als het heel heet is starten we om 9:00 u tot 14:30 u )

Eerste dag eten bij Rilana's Evenementen. En op maandag en dinsdag eten we tussen de middag samen. Alle 3 de dagen is er voldoende limonade aanwezig en is er altijd iets lekkers. Zijn er allergieën bij de kinderen of speciale medicijnen of iets dergelijks, dan hoor ik dit graag van te voren.

2 daagse ponykamp, kinderen van 5 t/m 10 jaar
Zondag starten we om 14:00 u tot 19:00 u
Maandag starten we om 10:30 u tot 16:00 u

Op zondag en maandag eten de kinderen bij ons. Alle 2 de dagen is er voldoende limonade aanwezig en is er altijd iets lekkers. Zijn er allergieën bij de kinderen of speciale medicijnen of iets dergelijks, dan hoor ik dit graag van te voren.

Benodigdheden

Droge kleding mee nemen, deze kleding kunt u laten liggen bij Rilana's Evenementen op stal ( in een tas met naam erop ).
Altijd een lange (rij)broek meenemen. Paardrijlaarzen, jodphurs met chaps of kaplaarzen om te dragen tijdens het ponyrijden. Slippers verboden tijdens deze dagen, altijd dichte schoenen aan. Neem als u die heeft een cap mee, heeft u geen cap kunt u er 1 van mij gebruiken.

De 3 daagse mini maatjes pony ponykamp kost € 160,00 per deelnemer.
De 2 daagse mini maatjes ponykamp kost € 115,00 per deelnemer
Voor vragen kunt u mij altijd bell.en of watts appen. Tel: oo31-648510275.

Algemene voorwaarden Mini Maatjes Pony Kamp

Annulering of vroegtijdig vertrek

Wanneer u genoodzaakt bent om te annuleren dient dat minimaal een maand voor aanvang van het ponykamp doorgegeven te worden. Indien dit niet wordt gedaan zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.
Bij niet verschijnen of voortijdig vertrek van de deelnemer volgt geen restitutie van het kampgeld.

Overmacht:

Indien de organisatie van het ponykamp door overmacht of onvoldoende deelname hun verplichtingen niet na kan komen, is zij gerechtigd het kamp te annuleren. De deelnemer wordt hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Hierbij vindt volledige restitutie van het betaalde bedrag plaats.

Beeldmateriaal

Tijdens de kampen worden er beeldopnamen gemaakt ten behoeve van de promotie van de ponykampen, mocht u tegen publicatie zijn dan verzoeken wij u dit voor aanvang van het ponykamp kenbaar te maken.

Veiligheidshelm/kleding

Het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm tijdens het rijden is verplicht. Eventueel kunnen deze door de organisatie beschikbaar worden gesteld. Tijdens de kamp dagen is het verplicht om dichte schoenen te dragen en tijdens het rijden een lange broek.

Betaling

Na inschrijving voor het ponykamp ontvangt u een betaalverzoek. Wanneer de betaling binnen is, staat deelname vast. Wanneer de betaling niet voldaan wordt voor 2 weken voor de ponykamp dag, dan vervalt de inschrijving en wordt deze geannuleerd.